Brood

Onze broden worden elke dag vers gebakken in de bakkerij. Zo kunt u genieten van vers brood bij ontbijt, lunch en diner. Door de grote verscheidenheid aan broden kunt u elke dag iets anders kiezen!

Marokkaans brood

Brood is erg belangrijk in de Marokkaanse keuken, omdat bij de meeste gerechten brood geserveerd wordt. U kunt het brood beleggen met beleg naar keuze, of u kunt het eten bij soep en andere warme gerechten, zoals bij een heerlijk warme Marokkaanse Tajine. Onze Marokkaanse broden worden met zorg en naar traditioneel recept bereid.

Libanees brood

Libanees platbrood wordt ook weleens een Libanese pizza genoemd. Het brood wordt ingesmeerd en afgebakken met een kruidenmengsel dat za’atar heet. In Libanon wordt het veelal gegeten als snack, maar het kan dus ook gebruikt worden als een soort ‘pizzabodem’ waarop ingrediënten als lamsgehakt, kip, kaas en tomaat gelegd worden. Ook als ontbijt, belegd met feta en tomaat, is dit brood erg populair!

Iraans brood

Onze heerlijke, warme Iraanse broden zorgen ervoor dat de bakkerij altijd zo lekker ruikt. In Iran is brood bakken door de eeuwen heen een ware kunst geworden. Met de hand worden de broden gekneed en gevormd tot ze precies zijn hoe de bakker ze wil. Onze Iraanse broden worden met zorg en naar traditioneel recept bereid. U kunt dit brood bij een maaltijd eten, of natuurlijk gewoon als tussendoortje.

Turks brood

Ons Turks brood heeft een dunne krokante korst. Het is een luchtig en fluweelzacht brood dat elke dag vers bereid wordt in onze bakkerij. Turks brood is het lekkerst wanneer het geconsumeerd wordt op de dag van aankoop, maar u kunt het natuurlijk ook met bijvoorbeeld kaas en tomaat kort in de oven doen. U kunt het brood delen met vrienden of familie, maar u kunt het natuurlijk ook lekker zelf opeten!

Pitabroden

Een pitabrood is een plat broodje met een zachte korst. Dit brood wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort zakje ontstaat. Dit ‘zakje’ kunt u vullen met lekkernijen naar wens. Van oorsprong werden pitabroden gebakken in open vuur en veelal gecombineerd met yoghurt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraagt u in de winkel eens naar de lekkerste soorten beleg voor op onze pitabroden.