Levensmiddelen

Zuivel

Zuivelproducten passen heel goed binnen een gezond voedingspatroon. Bij Bendifood hebben we een grote verscheidenheid aan zuivelproducten in ons assortiment, zoals kaas, yoghurt en melk. Ook deze producten zijn met zorg door ons geselecteerd en dragen bij aan een gezond voedingspatroon. U kunt natuurlijk altijd informeren naar de producten in ons assortiment!

Biologische afdeling

Wij beschikken tevens over een uitgebreid assortiment biologische producten. Deze biologische producten zijn altijd geteeld zonder kunstmest en kunstmatige bestrijdingsmiddelen en worden geproduceerd zonder toevoeging van synthetische conserveringsmiddelen, geer-, kleur- en smaakstoffen. Benieuwd naar de voordelen van biologisch eten en onze producten? Aarzel dan niet en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Kruiden

Bij Bendifood verkopen we heerlijke kruiden waarmee elk gerecht op smaak gebracht kan worden. Ons assortiment is uitgebreid en heeft voor eenieder wat wils. Zo kunt u exact de kruiden kiezen die bij uw gerecht passen en wordt elke maaltijd een klein feestje. U kunt altijd bij ons terecht met vragen over onze kruiden en wij zijn natuurlijk ook altijd bereid om tips voor het bereiden te geven!

Diverse oliën

Een gerecht is niet compleet voordat er een scheutje olie toegevoegd is! U zult zich verbazen over het effect dat onze verschillende oliën op uw gerechten hebben. Voegt u voor of tijdes het koken, bakken of braden een klein scheutje olie toe en voor u het weet staat er een geweldig gerecht op tafel. Wij hebben verschillende soorten oliën in ons assortiment, dus er zal ook zeker voor u wat tussen zitten.