Over ons

Niet alleen de lekkerste,

maar ook de goedkoopste!

In onze winkel staan heerlijke producten, vakmanschap en persoonlijke service centraal. Wij kunnen ons onderscheiden door véél aandacht voor topkwaliteit versproducten. Hierbij staan onze medewerkers iedere dag met veel plezier klaar voor onze klanten. En deze kwaliteit wordt ook nog eens geboden tegen prijzen die lager liggen dan bij de meeste andere supermarkten.

Vers staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bereiden onze vakmensen veel zelf op de winkelvloer. Zo maken onze ambachtelijke slagers iedere dag de lekkerste biefstuk, gehakt en gegrilde kip vers in de winkel klaar.

En dat proef je! Wij zijn er trots op dat die toewijding en vakkennis van onze vers-specialisten ook wordt erkend door onze klanten.

Wij zijn ervan overtuigd dat lekker eten niet duur hoeft te zijn. Daarom kies je bij ons zelf hoeveel je kwijt bent aan boodschappen. Zo kun je kiezen voor een ruim assortiment A-merkartikelen, met prijzen die lager zijn dan bij de meeste supermarkten. Of je kiest voor de honderden voordelige producten van ons huismerk. Daarnaast kun je iedere week profiteren van extra scherp geprijsde aanbiedingen, die met zorg voor jou zijn samengesteld.

Vriendelijkheid in de breedste zin van het woord, dat is voor ons erg belangrijk. Wij zien graag dat je het 100% naar je zin hebt in onze winkels. Onze medewerkers beantwoorden dan ook graag je vragen, wijzen je de weg of helpen je met het inpakken van de boodschappen.